strikingstyle@strikingstyle.sk

0 ks 0.00 €

456-2 Ester letné dlhé šaty biele

Kód produktu: NU-2060-18108



62.20 €

VEĽKOSTI
UNI

VEĽKOSTIExpedícia
UNIOdosielame do 14 dní

Dostupnosť: Odosielame do 14 dní

Luxusné éterické plisované letné šaty v nádhernom sviežom bielom odtieni so vzorom jemných kvetov, sú výbornou voľbou pre elegantný a ženský štýl.

 

Elegantné dlhé letné šaty Ester v neprehliadnuteľnom prevedení

Šaty sú vyrobené z kvalitného vzdušného materiálu, v plisovanom prevedení, ktorý im dodáva šmrnc a originalitu a zároveň vytvára pôsobivý efekt pri pohybe. Tento detail v kombinácii s maxi dĺžkou podčiarkuje skutočne výnimočný vzhľad. Modrý základ šiat je spestrený vzorom kvetov, ktorý im pridáva romantický a jemný nádych.

 

Pohodlie a štýl na letné dni

Okrem svojho pútavého dizajnu sú tieto šaty aj veľmi pohodlné na nosenie. Ich materiál je príjemný na dotyk a umožňuje voľný pohyb. Maxi dĺžka šiat dodáva eleganciu a štýl, čo z nich robí vhodnú voľbu na rôzne príležitosti. Môžete ich nosiť na bežný deň, do práce, posedenia s priateľmi, či využiť ich aj na svadbu ako hosť, či rodinné oslavy alebo večerné párty. Ich využiteľnosť je všestranná.

 

Tieto šaty sú ideálne pre ženy, ktoré sa chcú cítiť štýlovo a sofistikovane. Kombinácia jemnej bielej farby a kvetov vytvára ženský a romantický vzhľad. Doprajte si tieto éterické plisované maxi šaty a budete určite vyžarovať eleganciu a pôvab na každom kroku.

 
 
Rozmery sú merané po maximálne natiahnutie materiálu, aby šaty na postave vyzerali ešte pekne (+/- 2 cm)
Modelka na obrázku je vysoká 165 cm a má na sebe veľkosť UNI čo zodpovedá veľkosti od S po 3XL vďaka voľnému strihu.
 
Rozmery v cm UNI
Prsia max 110
Pás max 130
Dl. od podpazušia 102
Dl. od ramena 125

FARBA biela

Materiál 95% Polyester, 5% Elastan

DĹŽKA dlhé

DĹŽKA RUKÁVA bez rukáva

Séria 456-1-2


Numoco
Numoco

Numoco je poľský výrobca dámskeho oblečenia, ktorý ponúka elegantné šaty a vkusné kombinézy, módne sukne, košele, tuniky a letné súpravy. Táto značka patrí k výrobcom, ktorý vytvárajú veľmi vkusné a vysoko kvalitné produkty.


Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

UŽ VÁM ŽIADNA ZĽAVA NEUNIKNE. PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK A NIČ NEZMEŠKÁTE