strikingstyle@strikingstyle.sk

0 ks 0.00 €

Šifónové letné šaty s kvetmi 447-1

Kód produktu: NU-2037-17973



50.00 €

VEĽKOSTI
UNI

VEĽKOSTIExpedícia
UNIOdosielame do 14 dní

Dostupnosť: Odosielame do 14 dní

Šifónové plisované šaty s v-výstrihom a kvetovanými vzormi v bielych dúhových farbách.

Šaty sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaručujú maximálny komfort a zároveň dodávajú modelu luxusný štýl. Sú vyrobené v plisovanom strihu, ktorý patrí k nadčasovým trendom dnešnej doby. Dekolt a decentné volánikové rukávy dodávajú šatám jemnosť a sviežu eleganciu. Biela farba s prepojením pútavých kvetov sú nádhernou kombináciou, ktorá dodáva modelu žiarivý a svieži vzhľad.

Nezáleží na tom, či si šaty oblečiete na spoločenskú udalosť, príjemné romantické stretnutie alebo posedenie s priateľmi, či ich s noblesou odprezentujete v práci, všade vám dožičia pohodlie a pocit výnimočnosti.

 

Jedinečný štýl od značky Numoco

Šifónové šaty značky Numoco sú nádherným príkladom elegancie a sviežeho štýlu. Buďte žiarivá, štýlová a sebavedomá a užite si pohodlie počas každej udalosti. Jemný, vzdušný materiál, vám dožičí jedinečnosť a dokonalosť prepracovania do posledného detailu.

 
Rozmery sú merané bez natiahnutia materiálu (+/- 2 cm)
Modelka na obrázku je vysoká 165 cm a má na sebe veľkosť UNI - pri voľbe veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostí, konkrétneho produktu. Rozmery sú uvedené od - do čo znamená, že sú ro rozmery merané od najmenšieho rozmeru po maximálny rozmer (v prípade nejasností nás neváhajte kontaktovať mailom).
 
Rozmery v cm UNI (S - XL)
Prsia 80 - 90
Pás 64 - 92
Bedrá 84 - 116
Dl. od podpazušia 69
Dl. od ramena 94

FARBA potlač

Materiál 100% Polyester

DĹŽKA po kolená

VÝSTRIH V-výstrih

DĹŽKA RUKÁVA krátky


Numoco
Numoco

Numoco je poľský výrobca dámskeho oblečenia, ktorý ponúka elegantné šaty a vkusné kombinézy, módne sukne, košele, tuniky a letné súpravy. Táto značka patrí k výrobcom, ktorý vytvárajú veľmi vkusné a vysoko kvalitné produkty.


Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

UŽ VÁM ŽIADNA ZĽAVA NEUNIKNE. PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK A NIČ NEZMEŠKÁTE